• 0294-291812
  • Boven € 50,- gratis thuisbezorgd
  • Webwinkel waarborg certificatie

4.4Van de 63 Reviews

    Maelle Jacket '20

    Picture Picture Maelle Jacket '20

    €83,95 €139,95

    Productomschrijving

    De Maelle ski- en snowboardjas van Picture is gemaakt met de jongere rijder in gedachten en houdt ze warm en droog tijdens de slechtste omstandigheden op of naast de berg.

    Een 10k waterdichte buitenkant houdt de nieuw talenten droog en ook comfortabel dankzij het 10k ademend vermogen, waardoor je koel genoeg blijft om niet oververhit te raken, maar behaaglijk en droog. De jas heeft ook kritisch getapete naden, waardoor het kledingstuk veel duurzaamheid krijgt en er ook voor wordt gezorgd dat er geen water in de naden kan kruipen. Met maar liefst 80 g thermische standaardisolatie houdt de Maelle-jas je warm, zelfs als de hemel opengaat.

    Het Maelle-jack heeft ook het Picture's "Grow with me" -systeem, hierdoor kunnen de mouwen worden verlengd met een draadknip om wat kweekruimte te creëren voor wanneer de kleintjes groeien met een snelheid van knopen, zodat je uw jas langer!

    De stofconstructie is gemaakt van een combinatie van 40% gerecycled polyester en 60% polyester met een Teflon Ecoelite PFC-vrije duurzame waterafstotende behandeling, zodat je kunt garanderen dat deze jas zijn steentje bijdraagt ​​aan de planeet en je ook droog houdt in de zwaarste sneeuw .

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Topsurf / - Reviews @