• 0294-291812
  • Boven € 50,- gratis thuisbezorgd
  • Webwinkel waarborg certificatie

4.4Van de 63 Reviews

    Maysis  Clicker XHB Brown

    K2 K2 Maysis Clicker XHB Brown

    €439,95 €439,95

    Productomschrijving

    De K2 Maysis Clicker™ X HB voor heren biedt het hoogste prestatieniveau in combinatie met het gemak van het Clicker™ X-systeem van K2. Met de microverstelbaarheid van een BOA® Fit-systeem met Coiler ™ -technologie, biedt de Maysis veiligheid met een draai aan een knop. We hebben dat gecombineerd met een door warmte vervormbare Intuition®-voering en K2's Conda™ BOA®-hielbevestigingssysteem, waardoor je ongeëvenaarde controle en hielvastheid krijgt.



    H4 Boa® Coiler Vetersluiting:
    Een moeiteloze, krachtige H4 BOA® Fit System-wijzerplaat stelt rijders in staat hun pasvorm tijdens het vliegen aan te passen zonder handschoenen of wanten te verwijderen.

    Met rubber versterkte scharnierende manchet bovenste:
    Langdurige duurzaamheid ontmoet articulatie rond het flexpunt van de laarzen om schaalvervorming te voorkomen, vorm te behouden en hiellift te elimineren.

    Endo™ 2.0 Heel Counter:
    - Een geïnjecteerde hielkap biedt ons de mogelijkheid om een ​​lichtere snowboardschoen te bieden met een preciezere terugvering en een langere levensduur.

    Intuition® Control Foam 3d Liner:
    De meest veelzijdige voering in de K2 Snowboarding-lijn, de Control Foam 3D-voering heeft zowel interne als externe J-Bars voor de perfecte mix van comfort en structuur.

    Conda ™ Boa® Liner-vetersluiting:
    Een BOA® Fit-systeem aangedreven hielretentiesysteem dat is gebouwd om de enkel van de rijder zacht te omhelzen en hiellift te elimineren.

    3d gevormd Eva-voetbed:
    Ergonomisch gevormd voetbed gebouwd om naadloos samen te werken met onze warmte-vormbare voeringen voor een nauwkeurige en veilige pasvorm.

    Clicker™ X-buitenzool:
    Ergonomisch gevormd en gebouwd om het in- en uitstappen te vergemakkelijken, hebben we een dual-compound rubberen buitenzool gemaakt voor ons Clicker™ X HB-systeem die grip en stabiel is op zowel de parkeerplaats als het zijland.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Topsurf / - Reviews @