SUPpen bij Topsurf

SUPpen is leuk voor iedereen en is makkelijk te leren. Staand op een SUP-board zie je veel van de omgeving en kan je op plekken komen waar je met een (motor)bootje niet kan of mag komen. Je bent lekker actief bezig en het is goed voor je hele lichaam!

Bij Topsurf bieden we verschillende mogelijkheden om met een SUP het water op te gaan:

Huren
Vanaf de winkel is via een slootje de grootste van de drie Vinkeveense Plassen te bereiken. We hebben verschillende typen boards voor de verhuur beschikbaar, zodat we voor iedereen een geschikt board kunnen bieden. Denk aan grotere boards voor zwaardere mensen en kleinere  boards voor lichtere mensen. Grotere boards bieden meer stabiliteit, dus zijn geschikter voor de beginnende, nog onervaren SUPper. En voor iedereen die al iets meer uitdaging zoekt hebben we smallere, snellere boards die ook bij races worden gebruikt. Een SUP huren kost €15,- per uur, ieder extra uur is €10,-. De verhuur is inclusief peddel, een lekker kopje koffie of thee en indien gewenst een wetsuit.

SUPpen met instructie 
Ben je nog te onzeker om in je eentje het water op te gaan of ben je juist al een aantal keer op pad geweest en ben je toe aan verbetering van je techniek? Het is bij ons ook mogelijk om met een instructeur aan de slag te gaan. Je gaat dan een uur met begeleiding het water op, waarbij aandacht wordt besteed aan peddel-techniek en houding. Een uur SUPpen met instructie kost €25,-. Als je er geen genoeg van kan krijgen en na dit uur zelf nog een tochtje wil maken betaal je €10,- voor elk extra uur. Ook peddelen met instructie is inclusief peddel, kopje koffie of thee en indien gewenst een wetsuit.

Board testen voor aankoop
Wanneer je bij ons in de winkel staat en over wil gaan op de aanschaf van een SUP-board, is het natuurlijk mogelijk dat we het board of meerdere boards van je interesse even te water laten voor een ‘proef-rit’. Dit is uiteraard gratis. Heb je eerder in het seizoen boards bij ons gehuurd en ben je zo enthousiast geraakt zijn dat je zelf een SUP-bezitter wil worden? Dan worden de kosten van de huur afgetrokken van de prijs van je aanschaf.

Bel 0294-291812 voor verdere vragen of voor een huur/instructie-reservering.