Ruilen en Retourneren

RUILEN EN RETOURNEREN TOT 14 DAGEN NA ONTVANGST

Wanneer je een artikel wil ruilen of gewoon terug wil sturen, is dat natuurlijk geen probleem. Het retourneren van artikelen is heel eenvoudig, je hoeft alleen maar het artikel (in de originele verpakking) terug te sturen naar het volgende adres:

Topsurf B.V.
Vinkenkade 31
3645AP Vinkeveen

Ruilen of retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Het is wel belangrijk dat het artikel ongebruikt is met de prijskaartjes er nog aan en is verpakt in de originele verpakking. Wanneer het pakketje in goede staat bij ons is aangekomen, zullen wij zo snel mogelijk het aankoop-bedrag plus de verzendkosten van de heenweg op je rekening terugstorten. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening.

Je kan natuurlijk ook met je bestelling naar onze winkel komen om je aankoop te ruilen of terug te brengen. Je kan dan het bedrag van je aankoop aan ieder ander gewenst artikel besteden. In het geval van retourneren kan je in de winkel het aankoopbedrag ook contant terugkrijgen.

Kom je er toch niet helemaal uit of heb je vragen die hierboven niet beantwoord worden? Dan kan je ons altijd bellen, ook buiten de openingstijden van onze winkel!

0294-291812